19:30

IF Brommapojkarna 3

Referat: Kälvesta IOFF FK 1 - IF Brommapojkarna 3

Seger i derbyt!

Direkt när alla killarna kom till planen så sprang de till Kälvesta killarna och snackade och kollade på matchen som spelades innan vår match. Det är fin stämning det....
När matchen väl drog igång var det två lag som ville spela fin fotboll. Båda lagen skapade flera halvchanser men målvakterna höll tätt. En bit in i matchen kastade Yusuf ut ett långt kast (ett av många bra utkast under matchen) som Filip tog hand om och satte dit 1-0 på. Några minuter senare bryter Einar ett uppspel och spelar fram Viktor N som drar till en hård höger som ger oss 2-0. Matchen böljar sedan fram och tillbaka och Yusuf gör flera fina räddningar innan vi får en vänster hörna. Adam slår den och med lite hjälp av deras målvakt så går den in till 3-0. Det är också ställningen i paus.
I andra fortsatte matchen på samma sätt som i första. Båda lagen skapar chanser och efter några minuter får Filip fram bollen till Malcolm som rullar in 4-0. Yusuf fortsätter att storspela och radar upp flera fina räddningar även i andra. Efter en av räddningarna så kastade han långt igen och den tog Lucas hand om genom att lobba den över backen och sedan rulla den under målvakten. 5-0 var ett faktum. Kälvesta har sedan ett rungande långskott som Yusuf tippar till hörna. Därefter bryter Einar på mittplan, tar några steg fram och sätter dit en fin höger till 6-0 vilket också blir slutresultatet.
Alla nio killarna gör en kanoninsats och så kan det bli när alla koncentrerar sig lite extra, jobbar hårt i 40 minuter och vågar skjuta när tillfälle ges. En stor förbättring från förra helgen! :-)

Njut av lördagen så syns vi på söndag igen!